Τρόποι Πληρωμής

4 Βήματα για να ξεκινήσετε τη συνδρομή σας στο Mathemagenesis


Ενεργοποιηση Συνδρομης

Για να ξεκινήσετε τη συνδρομή σας στο mathemagenesis ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βήμα 1 - Δημιουργήστε το λογαριασμό σας δίνοντας το email σας και το συνθηματικό σας.
 • Βήμα 2 - Συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία και στη συνέχεια επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με τον οποίο επιθυμείτε για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή.
 • Βήμα 3 -Τρόποι Πληρωμής. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές:
  1. Μέσω Paypal
  2. Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης/Μεταφοράς/Εμβάσματος
  Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές για να συνεχίστε.
 • Βήμα 4 -Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας βλέποντας τη σύνοψη του προϊόντος και την τελική τιμή.
  Εάν διαθέτετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι για τις υπηρεσίες του mathemagenesis, τότε απλά συμπληρώστε τον κωδικό του κουπονιού και στη συνέχεια πατήστε ‘’Apply to order’’ για να πάρετε την έκπτωση σας.
  Τέλος πατήστε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

1. Πληρωμη μεσω PAYPAL

Εάν επιλέξατε να πραγματοποιήσετε συναλλαγή μέσω Paypal το σύστημα θα σας ανακατευθύνει στη ομώνυμη σελίδα.

A. Εάν διαθέτετε ήδη ένα λογαριασμό Paypal τότε απλά πληκτρολογήστε το email και το password σας και πατήστε Log in για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Στην επόμενη οθόνη μπορείτε να δείτε τη σύνοψη της παραγγελίας σας. Για να συνεχίσετε πατήστε Agree and Pay.
Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε την παραγγελία σας με επιτυχία. Εάν θέλετε να δείτε το ιστορικό των κινήσεων του λογαριασμού σας στην Paypal πατήστε Paypal Account Overview, ενώ εάν θέλετε να γυρίσετε στη σελίδα στου Mathemagenesis πατήστε Return To Mathemagenesis.IKE.
Επιστρέφοντας στη σελίδα του Mathemagenesis, το σύστημα θα σας εμφανίσει αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό της παραγγελίας σας (order number).

B. Εάν ΔΕΝ διαθέτετε λογαριασμό στην Paypal, τότε πατήστε επάνω στο σύνδεσμο ‘’No PayPal account? Pay using your credit or debit card’’ και Συμπληρώστε τα κενά πεδία

Πρώτα ελέγξτε για την ορθότητα των ήδη συμπληρωμένων στοιχείων (Χώρα, Όνομα και Επώνυμο) και στη συνέχεια συνδέστε μία κάρτα σας με την Paypal. Προσοχή! Το όνομα και το επώνυμο σας θα πρέπει να ταυτίζονται με αυτά που αναγράφονται στην κάρτα σας. Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε, πληκτρολογήστε προσεκτικά το 16ψηφιο κωδικό, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας, δηλαδή τα τρία τελευταία ψηφία που βρίσκονται στο πίσω μέρος της κάρτας σας. Στη συνέχεια ελέγξτε τα υπόλοιπα στοιχεία (Διεύθυνση, Πόλη, Περιοχή, Ταχυδρομικό κωδικό), επιβεβαιώστε το email σας και πληκτρολογήστε ένα έγκυρο αριθμό τηλεφώνου. Τέλος πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα και πατήστε ‘’Continue’’.

Στην επόμενη οθόνη επιβεβαιώστε τη χώρα και το email σας και πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης (Paypal Password) μήκους τουλάχιστον 8 χαρακτήρων, που μπορείτε εύκολα να θυμάστε. Στη συνέχεια επαναπληκτρολογήστε το Paypal Password σας για επιβεβαίωση. Από τώρα και στο εξής όποτε θα θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα συνδρομή στο Mathemagenesis.com θα εισάγετε μόνο το Εmail σας και το Paypal Password που καταχωρήσατε παραπάνω. Αυτά είναι τα στοιχεία σύνδεσης σας στην Paypal και ισχύουν για οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά θέλετε να πραγματοποιήσετε από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα που χρησιμοποιεί PayPal. Για να συνεχίσετε πατήστε Agree and Continue.

Τέλος μπορείτε να δείτε τη σύνοψη της παραγγελίας σας. Για να συνεχίσετε πατήστε Agree and Pay.
Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε την παραγγελία σας με επιτυχία. Εάν θέλετε να δείτε το ιστορικό των κινήσεων του λογαριασμού σας στην Paypal πατήστε Paypal Account Overview, ενώ εάν θέλετε να γυρίσετε στη σελίδα στου Mathemagenesis πατήστε Return To Mathemagenesis.IKE,.
Επιστρέφοντας στη σελίδα του Mathemagenesis, το σύστημα θα σας εμφανίσει αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό της παραγγελίας σας (order number).

2. Πληρωμη Μεσω Τραπεζικης Καταθεσης/Μεταφορας/Εμβασματος.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης/Μεταφοράς/Εμβάσματος λειτουργεί ως εξής: Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα Alpha Bank ή Τράπεζα Πειραιώς και χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμού για να καταβάλετε απευθείας τη συνδρομή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε/μεταφέρετε χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μέσω του προσωπικού σας web-banking. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιήστε το ΙΒΑΝ αντί του αριθμού λογαριασμού για να έχετε ελάχιστα έξοδα μεταφοράς.

Στη συνέχεια μπείτε στη https://mathemagenesis.com/cart/checkout και ακολουθείστε τα βήματα 1 εώς 4. Στο βήμα 3 επιλέξτε ‘’Με Τραπεζική Κατάθεση/Μεταφορά/Έμβασμα’’. Tέλος πατήστε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

Μόλις γίνει η μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρείας (συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες), τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας στο mathemagenesis.

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 720 00 2002 004745
Επωνυμία: MATHEMAGENESIS ΙΚΕ
IBAN: GR29 0140 7200 7200 0200 2004 745
BIC CODE: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6076-101519-331
Επωνυμία: MATHEMAGENESIS ΙΚΕ
IBAN: GR06 0171 0760 0060 7610 1519 331
BIC CODE: PIRBGRAA